recensioner


På min bokningssida & på google kan ni läsa flera hunda recensioner, här nedan finns ytterligare några


Lina, 33 år

"Matildas behandlingar har följt min genom olika skeenden i livet. Jag är i grund och botten väldigt(över)rörlig vilket lätt bidrar till att jag snedbelastar kroppen. Hon har med lyckat resultat hjälpt mig när jag tränat tung styrketräning och haft låsningar i bröstryggen. När jag var utbränd och stressad och haft huvudvärk som gått ner i nacken. 

När jag var gravid fick jag förebyggande behandling för foglossning samt att jag hade nerver i kläm. Behandingen under graviditeten är jag övertygad om hjälpte att jag kunde jobba med ett ganska rörligt och aktivt jobb till vecka 38 samt att vara rörlig och relativt smidig ända in på förlossningen. Att få behandling i förebyggande syfte betydde mycket för mitt psykiska mående under graviditeten. 

Jag tror att oavsett livssituation eller orsak till behov av osteopati har resutatet alltid varit lyckat pga att Matilda går på djupet och behandlar orsaken(som oftast inte sitter där smärtan sitter) och inte symptomet. Jag har alltid fått bra feedback på hur jag ska förhålla mig till min kropp för att förebygga ev. nya/upprepade problem snarare än att hon snabbt vill få en att boka en ny tid."Sali, 30 år

"När jag började gå hos Matilda var jag sjukskriven för utmattningsdepression, hennes behandlingar var en stor hjälp på vägen till läkning. jag blev av med spänningar och låsningar vilket gjorde att jag kunde andas bättre och fick mindre ångest(och mer återhämtning), min huvudvärk försvann och min mage började fungera bättre. Går än idag på behandlingar då och då trots att jag blivit frisk. Tack!"Kristina, 39 år

"Tack Matilda, för både professionellt och tryggt bemötande. Men också för din stora kunskap inom ditt område. Jag hade stora smärtor i ryggen och kunde varken stå eller gå egentligen. Men efter behandling av dig släppte mycket av smärtan och jag kunde röra mig på ett helt annat vis. Tack!"Johanna 26 år

"I ungefär fem års tid har jag haft ont i mitt vänstra knä, främst vid träning men även vid längre promenader. Efter att ha varit hos en ortoped som inte hittat något fel och även gjort en magnetröntgen utan resultat blev jag rekommenderad av en vän att testa osteopati, vilket jag gjorde första gången under sommaren 2015.

 

Efter några behandlingar hos Matilda blev mitt knä bättre, och nu ett halvår senare kan jag träna som vanligt igen utan att känna smärta. Det viktigaste för mig är att se till helheten och även långsiktigt, vilket är något som även osteopatin står bakom.

 

Jag skulle rekommendera alla som har haft ont någonstans en längre tid och tänkt att ”det går väl över”, utan att det gjort det, att testa osteopati. Även personer som vill kolla igenom sin kropp och få den att må bra på lång sikt. Jag har själv rekommenderat både nära och kära att testa på osteopati för att se vad den kan göra för dem."

 

 

Olle 72 år

"Hösten 2013 fick jag en besvärande huvudvärk, som pågick mer eller mindre hela tiden, framförallt i bakhuvud, nacke och över panna.

Jag sökte sjukvården och genomgick en massa utredningar utan någon förklaring till huvudvärken. Det enda som framkom, vid röntgen av halskotor, var smärre pålagringar på kotkroppskanter och viss förträngning i hålen på kotorna, där nervrötterna går ut. Ett par diskar mellan kotorna var också minskade i höjd. Jag ordinerades att äta smärtstillande tabletter. Trots detta blev jag ej smärtfri.

Av en bekant fick jag tips om att söka osteopat. Våren 2014 letade jag efter osteopat i Norrköping men utan framgång.

 

Det är viktigt för mig att ha ett aktivt liv. Smärtan tog mycket energi och jag var ofta trött.

I början av 2015 fick jag kontakt med Matilda Mossenberg. Jag har nu varit på fyra behandlingar och redan efter första behandlingen kändes det bättre. Jag fick även program för hur jag, hemma, skulle träna upp min rygg och nacke.

Behandlingen har lett till att jag nu ytterst sällan har huvudvärk ock därmed behöver jag inte äta smärtstillande. Dessutom är jag inte så trött längre.

 

Jag pratar ofta med mina vänner och bekanta om hur bra Matildas behandling har varit för mig. Matilda kan jag verkligen rekommendera."

 

 

Helena 31år

"Jag sökte hjälp för att jag har problem med min nacke och rygg. Nacken har varit ett problem sedan jag var tonåring men ryggen förvärrades när jag dansade med nackspärr.

Har varit utbränd och har sköldkörtel problematik för att jag har levt i många år under stress. Har gått hos läkare och sjukgymnaster men inte fått rätt hjälp.

Blev rekomenderad att gå till Matilda och mitt första besök gjorde underverk. Jag hade ont i min svanskota och hade svårt att sitta på jobbet. Efter besöket var smärtan borta och efter tre veckor höll det fortfarande i sig. Det som överraskade mig mest var att efter Matilda hade släppt spänningar i mitt bröstben gjorde att min röst blev klarare. Jag sjunger i band och kör och har haft röstproblem men efter behandlingen har jag lättare att sjunga och har lättare att komma upp till de högre tonerna som har varit svårare innan.

Fick även reda på att jag var sned i höften, axlarna och hade en vridning i överkroppen och under behandlingarna har det börjat rätta till sig vilket är otroligt skönt för blir inte lika trött i ryggen längre.

 

 Kunskapen Matilda har och har delgett mig är att inse att kroppen och lederna hänger ihop. Jag har fått en förståelse varför jag har ont och fått övningar att lindra men framförallt att bryta kroppens mönster att spänna sig. Jag har redan rekomenderat mina vänner, familj och kollegor som har problem att osteopati kan hjälpa att lindra symptomen men även få en förståelse hur allt hänger ihop."

 

 

Rickard 29år

"Jag håller på mycket med löpning och får ofta problem med benhinneinflammation. Detta gjorde att jag tvingades till rehab, vila och antiinflamatoriska läkemedel på grund av smärtan men inflammationen kom ofta tillbaka efter nån månad.

Jag fick tipset att söka hjälp hos Osteopat.

 

Behandlingen funkade suveränt, jag blev av med smärtan och 2 dagar efter behandlingen kunde jag träna fullt ut igen - något som vanligtvis brukar ta veckor innan jag är återställd.

 

Jag kan rekommendera alla med liknande problem att söka hjälp hos Matilda."

 

 

Emelie 27år

"Jag sökte hjälp när jag var gravid första gången då jag fick problem med svår foglossning och smärta i bröstryggen tidigt.

Det är viktigt för mig att det känns tryggt och att det blir en förändring.

Behandlingen har varit väldigt effektiv, jag var väldigt sned innan och det syntes på mina höfter. Efter bara en behandling var det stor skillnad jag det syntes en stor förändring när jag själv kollade i spegeln.

Efter varje behandling minskade trycket jag haft i bröstryggen upp till nacken.

 

Problemen minskade mycket och jag hade bara lätt foglossning kvar resten av graviditeten och det tror jag hade att göra med att mina höften och mitt bäcken blev raka och att jag gick regelbundet på behandling hela graviditeten. 

 

Det är mycket som händer i kroppen under en graviditet så jag tror att alla som är gravida borde gå på behandling. Man blir tyngre, hela tyngdpunkten flyttas med fokus på mage och man får ändrad hållning, ofta svankar man. Går man på behandling så kan man undvika att få onödigt ont i kroppen tror jag"